Hintalaskelma

Viikossa kaksi arkituntia 51 € x 2 = 102 € eli keskimäärin 408 €/kk. Tästä kotitalousvähennys -50% (max. 2400 € / vuosi, 100 € omavastuu), jolloin asiakkaan omaksi osuudeksi jää noin 204 euroa kuukaudessa.

Mikäli kotitalousvähennyksen maksimiraja täyttyy, vähennyksen voi saada myös avio- tai avopuoliso sekä lapsi. Suosittelemme tutustumaan verottajan ohjeeseen.

Neuvomme myös asiakkaitamme tarvittaessa.

Verottajan ohjeet löydät osoitteesta:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Sisältöä ja iloa Pertin viikkoon

Pertti on yksin asuva monisairas herra, joka ei kykene liikkumaan yksin ulkona. Hän käy mielellään kerran viikossa läheisellä ostarilla kaupassa valitsemassa mieluisiaan tuoretuotteita, lottoamassa ja hakemassa uusimmat lehdet. Ostarireissuun kuuluu myös leppoisa istahtaminen ostarin kahvilaan, tarkkailemaan elämää ja ihmisten vilinää.

Päiväkummun tuttu hoitaja saapuu Pertin kotiin joka keskiviikko. Hoitaja jakaa käynnin alussa viikon lääkkeet, mittaa Pertin verenpaineen ja seuraa verensokeriarvoja. Kauppalista tehdään yhdessä kuntoon leppoisan rupattelun lomassa. Tämän jälkeen Pertti ja hoitaja lähtevät rollaattorin turvin kuntouttavalle ja virkistävälle kävelylle kohti ostaria. Hoitaja on kaksi tuntia Pertin apuna, avustaen tärkeässä fyysisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpidossa.

 

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle ja omaisellesi sopiva palvelukokonaisuus.