Elämäniloa ja hyvinvointia luomassa

Työ meillä on monipuolista, motivoivaa, itsenäistä ja vastuullista. Tyypilliset asiakkaamme ovat ikääntyneitä muistisairaita sekä toimintarajoitteisia henkilöitä, jotka tarvitsevat paitsi tukea kotona asumiseen, myös ilonpilkahduksia ja läsnäolon hetkiä arkeensa.

Lääkehoidon, hoitotyön ja arkisten askareiden lisäksi pidämmekin päivittäin huolta asiakkaidemme psyykkisestä hyvinvoinnista välittämällä ja olemalla läsnä. Mahdollisuus vuorovaikutukseen on erittäin tärkeässä roolissa asiakkaidemme hankalissa elämäntilanteissa, joten sosiaalisen pelisilmäsi tulee olla kunnossa.

 

Meillä on aikaa tehdä työ hyvin

Meillä hoitokäynneille on aina varattu tarpeeksi aikaa, joten työnsä voi tehdä perusteellisesti niin, että aikaa jää myös asiakkaan kanssa rupattelulle ja virkistävälle yhdessäololle. Hoitotyömme ei siis ole kiireistä suorittamista, vaan henkisesti palkitsevaa vuorovaikuttamista.

Perehdytämme työhön. Aikaisempi työkokemus kotihoidosta katsotaan eduksi. Yrityksellä on käytössään autoja (mahdollisuus myös oman auton käyttöön), ja ajokortti onkin työssä välttämätön. Toiminnanohjauksessa meillä on käytössä Doma Care –tietojärjestelmä, johon työntekijöillämme on yhteys älypuhelimen avulla. Työaika on aina klo 7.20-22 välillä.

Työpaikkamme on savuton. Uudet työntekijämme käyvät työterveyshuollon työhöntulotarkastuksessa, johon sisältyy huumeseula.

 

Kiinnostuitko?

Laita avoin hakemus ja/tai kysy lisää sähköpostilla tai puhelimella:

Tuula Halme
tuula.halme@kotihoitopaivakumpu.fi
045 636 1252