Hellää hoivaa ja läsnäoloa

Seniorit tarvitsevat usein kotona apua asioissa, joista eivät enää itse selviä. Tarjoamme apua esimerkiksi kaupassakäyntiin, ruuanlaittoon ja kodinhoitoon. Avustamme myös peseytymisessä, ulkoilussa, lääkkeiden ottamisessa ja sairaanhoidossa.

Konkreettisen avun lisäksi olemme läsnä ja tuomme elämäniloa arkeen. Hymyilemme, halaamme ja kuuntelemme. Jokaisella on yksilölliset tarpeensa ja tunteensa, jotka me huomioimme joka päivä.

Palvelumme kulmakivet

Asiakkaan toiminta- ja liikkumiskyky: tuemme ja ylläpidämme sitä kotiympäristössä mahdollisimman pitkään. Autamme myös apuvälineissä ja kodin muutostöissä (esim. valaistus, esteettömyys jne.) tarpeen mukaan.

Asiakkaan turvallisen lääkehoidon toteutuminen: oikeat lääkkeet oikeaan aikaan, oikeilla annostuksilla.

Asiakkaan monipuolisen ja riittävän ravitsemuksen varmistaminen: hyvää ja terveellistä ruokaa oman maun ja tarpeen mukaan.

Asiakkaan sosiaalisen elämän tukeminen ja elämänilon hetkien rakentaminen: läsnäoloa ja välittämistä jokaiselle, joka päivä.

Hoitajamme ovat työssä joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään

Kotihoidossa on tärkeää, että asiakkaan ja hoitajan kemiat kohtaavat. Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma, hänelle sopiva vastuuhoitaja. Hoitaja laatii hoito- ja palvelusuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, ja suunnitelmaa päivitetään aina tarpeen mukaan. Hoitajamme ovat työssä joka päivä 7.30-22 välillä.

 

Tutustu asiakastarinoihin ja hintaesimerkkeihin


Sinulle suositellut palvelut

Kotisiivous

Monet kotihoidon asiakkaamme käyttävät myös kotisiivouspalvelujamme. Kotisiivous on hyvä lisä arjessa jaksamiseen, kun aika ja voimat eivät riitä.

Lue lisää ja tilaa

Päivätoiminta

Uusia ystäviä, iloista tekemistä ja huolenpitoa – monet kotihoidon asiakkaamme käyvät säännöllisesti myös päivätoimintapisteessämme.

Lue lisää ja tule tutustumaan

Lyhytaikainen asuminen

Monet kotihoidon asiakkaamme asuvat hoitokodeissamme tai palveluasunnoissamme lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan loman ajan.

Lue lisää ja tule tutustumaan