Tukea lapsiperheen kiireiseen arkeen

Kun arjen kiireet painavat päälle, tarjoamme lapsiperheille kotiin yksilöllisesti valitun, tutun ja osaavan lastenhoitajan, joka vapauttaa vanhemmat hetkeksi ja keskittyy lastenhoitoon, leikkiin ja yhdessä tekemiseen.

Hoitajamme hoitaa lapsen perustarpeet kuten ruokailut, pukemiset, wc-käynnit ja päiväunet. Ulkoilemme, leikimme, pelaamme tai vaikkapa askartelemme lapsen kanssa. Pidämme hauskaa ja olemme läsnä. Ja kun lapsi lepää, hoitajamme voi tehdä myös kevyitä kotitöitä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Olemme Helsingin kaupungin lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palvelusetelituottaja. Käytä palvelusetelisi täällä

 

Lapsen hoitopalvelut yrityksille

Tarjoamme myös sairaan lapsen hoitopalvelua yrityksille, jotka tarvitsevat tärkeitä työntekijöitään. Lue lisää Yrityksille-osiosta

Tutustu asiakastarinaan ja hintaesimerkkiin


Sinulle suositellut palvelut

Kotisiivous

Monet kotihoidon asiakkaamme käyttävät myös kotisiivouspalvelujamme. Kotisiivous on hyvä lisä arjessa jaksamiseen, kun aika ja voimat eivät riitä.

Lue lisää ja tilaa

Kotihoito

Monet lapsiperheen kotipalvelun asiakkaamme ovat huomanneet, että myös heidän vanhempansa tai isovanhempansa tarvitsevat apua. Tarjoamme heille monipuolisia läsnäoloa ja kotihoidon palveluita tutussa kotiympäristössä.

Lue lisää ja tule tutustumaan

Lyhytaikainen asuminen

Myös perheen seniorit saattavat tarvita väliaikaista apua ja asumisratkaisuja. Ne järjestyvät helposti asumispalveluistamme joko palveluasunnoista tai hoitokodin puolelta.

Lue lisää ja tule tutustumaan