Hintalaskelma

Hinta muodostuu Kotihoito Päiväkummun Espoon hinnaston mukaan:

ma-pe: klo 7-18 37 €/h ja klo 18-22: 43 €/ h
la: klo 7-18 45 €/h ja klo 18-22 60,50 €/h
su: klo 7-18 68 €/h ja klo 18-22 74 €/h

Kaupunki myöntää asiakkaalle palvelusetelin, jonka suuruus määräytyy asiakkaan tulojen perusteella. Asiakkaalle jää maksettavaksi omavastuuosuus.

Esimerkki: Jos palvelusetelin arvo on 20€/h ja palvelun tuntihinta on 37€/h, niin asiakkaan omavastuu on 17€/h.

Palvelusetelikäynneistä ei voi vähentää kotitalousvähennystä.

Päivittäistä apua ja läsnäoloa Mairelle

Maire on iäkäs, muistisairas espoolainen rouva, joka tarvitsee kotiapua kahdesti päivässä aamulla ja illalla, viikon jokaisena päivänä. Päiväkummun tuttu hoitaja poikkeaa Mairen luona aamuisin klo 8-9, avustaen kaikissa aamutoimissa pesusta pukemiseen ja valmistaen Mairelle aamiaisen.

Aamutoimien aikana jumpataan reisivoimia, venytellään raajoja ja jutellaan kaikessa rauhassa mukavia. Mairen nauttiessa aamupalastaan hoitaja annostelee aamulääkkeet ja laittaa lounaan valmiiksi jääkaappiin. Hän valmistaa myös salaatin sekä välipalaleivän sekä jättää hedelmiä ja päivälääkkeet esille. Lisäksi hoitaja huolehti kotitöistä, kuten wc:n pesusta, lakanoiden vaihdosta, tiskauksesta ja pyykinpesusta.

Illalla tuttu iltahoitaja saapuu vuorostaan tervehtimään Mairea klo 19.30 ja varmistaa, että kaikki on hyvin. Hoitaja antaa iltalääkkeet, avustaa yöpaidan Mairen päälle ja huolehtii hampaiden hoitamisesta. Hän myös keittää iltateet Mairelle tv:n ääreen ja valmistelee sängyn yötä varten.

 

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle ja omaisellesi sopiva palvelukokonaisuus.