Täysipainoisen elämän perusta on kodin sujuva arki, jota voi helpottaa henkilökohtaisella hoivalla, sairaanhoidolla ja avustamalla kotitöissä. Kotihoito Päiväkumpu tuottaa ja järjestää laadukkaita yksityisiä kotihoidon palveluita (kotisairaanhoito, kotipalvelu ja kotihoidon tukipalvelut) kaikenikäisille pääkaupunkiseudulla.

 

Yksilöllistä apua

Kotihoidon palvelut rakennetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Avun tarve voi olla pysyvää tai tilapäistä, päivittäistä tai viikoittaista. Yhdessä suunnitellen ja tehden luomme turvallisuutta ja hyvinvointia asiakkaalle itselleen sekä hänen läheisilleen.

 

Täysipainoista elämää

Arjen sujumista kotona edesauttaa toimintakyvyn jatkuva ylläpito tai sen parantaminen. Meille on tärkeää, että jokaiselle asiakkaalle järjestetään myös mahdollisuus ulkoiluun. Sosiaalisen roolin säilyminen erilaisissa hetkissä ja ravitsemuksen monipuolisuus edistävät terveyttä ja ovat siksi meille hyvän hoidon keskeisiä osia.

warren.PNG

Lue uusin Päiväkummun Sanomat ja näe, mistä päiväkumpulaisten arki ja juhla rakentuu!

 

 

warren.PNGHaluaisitko mieluummin siivouspalveluita kotiin? Ei hätää, Kotisiivous Päiväkumpu tarjoaa siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää: Kotisiivous Päiväkumpu